+48 721-205-265, +48 603-715-105 biuro@motli.pl
Обрати сторінку

Наша пропозиція

індивідуальні клієнти та фірми

Іноземці, які бажають перебувати у Польщі легально, а також отримати дозвіл на роботу, повинні мати відповідні дозволи. Ми допомагаємо нашим клієнтам, як індивідуальним, так і компаніям, при розв’язанні наступних питань:

  • заповнення заяв;
  • репрезентація іноземців у ході провадження;
  • надання іноземцям допомоги при отриманні дозволу на тимчасове проживання для громадян з-поза меж Європейського Союзу (наприклад, Україна, Китай, Індія, В’єтнам);
  • допомога іноземцям при отриманні дозволу на роботу (тип A, B, C, D, E);
  • легалізація проживання членів сімей громадян держав з-поза меж Європейського Союзу;
  • легалізація проживання сімей іноземців, які перебувають у Польщі;
  • легалізація проживання студентів.

Крім того, надаємо допомогу при поселенні на новому місці, наприклад: у справах, пов’язаних з орендою житла, відкриттям банківського рахунку, покупкою страхового поліса, заявою про прийняття до школи / дитячого садка тощо.

Бізнес-клієнти

Для Вас – сотні пропозицій кандидатів з В’єтнаму та Бангладеш, які готові працювати у Польщі. Ми проводимо підбір як спеціалістів, так і некваліфікованих працівників. Наша пропозиція дуже різнорідна, ми пропонуємо Вам аутсорсинг, підбір кандидатів на роботу на визначений та невизначений строк, а також індивідуальні консультації. Гарантуємо найвищий рівень послуг. Основа нашого успіху – будування близьких та довготривалих стосунків з клієнтами. Наша мета – повне розуміння Ваших потреб та очікувань. На цій підставі ми можемо створити чіткий план рекрутації, та, як результат, підібрати найкращих кандидатів.

Оплата, яку ми отримуємо за організацію рекрутації, пов’язана з професією, досвідом та місцем роботи працівника. Період рекрутації – мінімум 14 днів.

Юридичні аспекти

Мета перебування, яка може стати підставою видачі дозволу на тимчасове проживання:

1. Дозвіл на тимчасове проживання та роботу, якщо мета перебування на території Польщі – робота

2. Дозвіл на тимчасове проживання з метою виконання роботи у випадку професій, які вимагають високої кваліфікації, якщо мета перебування іноземця на території Польщі – висококваліфікована робота

3. Дозвіл на тимчасове проживання з метою виконання роботи іноземцем, який був висланий у відрядження закордонним роботодавцем до Республіки Польща, якщо мета перебування іноземця на території Польщі – виконання роботи іноземцем, який був висланий у відрядження закордонним роботодавцем до Республіки Польща

4. Дозвіл на тимчасове проживання з метою ведення господарської діяльності, якщо мета перебування іноземця на території Республіки Польща – ведення господарської діяльності згідно з чинним законодавством у цьому обсязі, на цій території

5. Дозвіл на тимчасове проживання з метою навчання у вищому навчальному закладі, якщо мета перебування – навчання на рівні першого ступеня вищої освіти, другого ступеня або магістратура або навчання на рівні третього ступеня, якщо форма навчання денна, а також докторантура, навіть якщо це навчання є продовженням або доповненням досліджень, проведених іноземцем на території іншої держави-члена Європейського Союзу. Дозвіл видається також іноземцеві, який має намір пройти підготовчий курс до навчання польською мовою.

6. Дозвіл на тимчасове проживання з метою проведення досліджень для іноземця, який є науковцем, якщо мета його перебування на території Республіки Польща – проведення робіт з дослідження та розвитку на підставі договору про здійснення проекту дослідження, який був укладений з науковою установою, про що йдеться у ст. 2 ч. 9 Закону від 30 квітня 2010 р. про фінансування науки (Dz. U. № 96, поз. 615, зі змінами), що було затверджено з цією метою компетентним міністром до справ науки, на підставі відповідного рішення.

7. Право на дозвіл на тимчасове проживання членів сімей громадян Польщі має іноземець, який перебуває у шлюбі з громадянином Польщі, або іноземець, який є малолітньою дитиною іноземця, у якого є дозвіл на тимчасове проживання для члена сім’ї громадянина Польщі, а також іноземця, який перебуває у шлюбі з громадянином Польщі.

8. Дозвіл на тимчасове проживання членів сімей іноземців видається іноземцеві, який зареєстрував шлюб з іноземцем, що перебуває на території Республіки Польща на підставі конкретного рішення, або який є малолітньою дитиною іноземця, що перебуває у шлюбі з іноземцем, який перебуває на території Республіки Польща

9. Дозвіл на тимчасове перебування у зв’язку з обставинами, які вимагають короткотривалого перебування може бути виданий іноземцеві, якщо: 1) він зобов’язаний з’явитися особисто у польський орган державної адміністрації або 2) присутність іноземця на території Польщі необхідна у зв’язку з його винятковою особистою ситуацією або 3) присутність іноземця на території Польщі необхідна у зв’язку з інтересом Республіки Польща

10. Дозвіл на тимчасове перебування у зв’язку з іншими обставинами видається або може бути видане з різних причин. Він видається, серед інших причин, якщо мета перебування іноземця у Польщі – навчання у вищому навчальному закладі або на професійних курсах. Також дозвіл видається випускникам польських вищих навчальних закладів, які шукають роботу на території Республіки Польща. Він також може бути виданий іноземцям, у яких є сім’ї у Польщі.

Дозвіл на постійне проживання може бути виданий іноземцеві, якщо він:

1. дитина іноземця, який отримав дозвіл на постійне проживання або дозвіл на довготривале проживання в одній з держав-членів, а також на нього поширюються батьківські права:

а) народився після того, як іноземець отримав дозвіл на постійне проживання або дозвіл на довготривале проживання в одній з держав-членів,

b) народився в період дії дозволу на тимчасове проживання, який був виданий даному іноземцеві,

дитина громадянина Польщі та на нього поширюються батьківські права,

особа польського походження, яка маж намір постійно проживати на території Польщі,

перебував у зареєстрованому шлюбі з громадянином Польщі щонайменше протягом трьох років перед датою подачі заяви на дозвіл на постійне проживання, а безпосередньо перед подачею заяви проживав безперервно на території Республіки Польща протягом періоду не менш ніж два роки на підставі дозволу на тимчасове проживання, який було видано у зв’язку з реєстрацією шлюбу з громадянином Польщі або у зв’язку з отриманням статусу біженця, додаткового захисту або дозволом на проживання з гуманітарних причин,

6) безпосередньо перед подачею заяви на дозвіл на постійне проживання проживав безперервно на території Республіки Польща протягом періоду не менш ніж п’ять років на підставі статусу біженця, додаткового захисту або дозволом на проживання з гуманітарних причин,

7) перед подачею заяви на дозвіл на проживання проживав постійно на території Республіки Польща протягом періоду не менш ніж 10 років на підставі дозволу на допустиме перебування, виданого згідно зі ст. 351 ч. 1 або 3 закону про іноземців,

8) отримав політичний притулок на території Республіки Польща,

9) має дійсну Карту поляка та має намір проживати на території Польщі постійно.